Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Otevřete oči II.

Kdykoliv se demokracie střetla s totalitou, tak prohrála. V historii se o tom můžeme několikrát přesvědčit. Bolševická revoluce v Rusku, která zardousila mladou republiku pod vedením Kerenského, chvíli na to Německo, kde demokratickým způsobem zvítězil Adolf Hitler. A všimněme se si určitých indicií. V té době probíhala hospodářská krize, obyčejný člověk živořil, profitovali pouze spekulanti. Ačkoliv bylo Německo vázáno mezinárodními smlouvami, nerespektovalo je a západní velmoci tomu jen trpně přihlížely. Proč? Protože u moci byla tehdejší „sluníčka“. Pacifisté za každou cenu. Co následovalo díky této politice, víme každý z dějepisu. Šest let jatek. Demokracie sice nakonec zvítězila, ale za jakou cenu? A přitom půl Evropy zaplavila jiná diktatura. Takže to bylo spíše Pyrrhovo vítězství.

Současná doba má pro nás podobný scénář a „sluníčka“ nás opět vedou ke stejné propasti jako ta tehdejší. Ta nová diktatura se nejmenuje nacismus, i když s ním má ideově řadu společných věcí, nejmenuje se socialismu. Jmenuje se Islám.

Islám čím dál tím rychleji zaplavuje Evropu, už ukazuje i zuby a leckdy i kouše. To mohou potvrdit obyvatelé Paříže, Berlína, Londýna, Madridu a dalších evropských metropolí. V nynější době se Islám projevuje v té nejryzejší podobě a to v praktikách IS. Bezuzdé vraždění, ničení, otrokářství... Ostatně jak se k těmto věcem vyjadřují sami muslimové?

Islámský duchovní Hussein bin Mahmúd poukazuje na kapitolu v Koránu pod číslem 47:4:

„Když potkáte nevěřící, setněte jim hlavu…“
Islámští učenci sami říkají, že podřezávání je správný způsob zastrašování nepřátel islámu, islám to povoluje a doporučuje. Slova těchto lidí jsou pro muslimy jako slova faráře pro skalního katolíka.
Podle slov Husseina bin Mahmúda všichni islámští učenci, bez výjimky, souhlasí, že je dovoleno zabít nevěřícího. Nevěřící jsou oprávněným terčem, včetně jejich rodin a majetku. Západ ovlivnil mnohé generace muslimů, takže už neznají boj a stínání hlav. Jedině muslim, který se chová dle těchto přikázání, je pravý muslim.
Jak je vidět, tak islámské učitele víry, kterými se řídí islámská politika, nějak nebere vražda nemuslima. Tak je podle nich správná. Jediné co je poněkud rozlaďuje je vražda muslima muslimem.

Kdo se zamyslí nad paralelou současných událostí a zabrousí do nedávné historie, uvědomí si, že se v Evropě děje přesně to samé co se dělo v ČSR ve třicátých letech. Vždyť přesně tak to bylo v ČSR po zrodu Sudetoněmecké strany, bohatě podporované z Německa. Měla jen jeden jediný účel. Demontování ústavního pořádku a zničení Československé republiky. A to za podpory tehdejších „sluníček“ ze Západu.
Několikrát jsem se islamofilů ptal co je vede k popírání podstaty Islámu, když ani samotní muslimové své plány na světovládu nepopírají. Naopak je veřejně sdělují a ne jako výhrůžku, ale jako holý fakt. Ostatně i jak muslimský znalec koránu řekl:
„Obraz islámu nepokřivilo stínání hlav nevěřícím a terorizování nepřátel, ale odpadlíci, kteří chtěli Islám bez zabíjení, bez boje, bez brutality a bez stínání hlav. Ale to pak není náboženství podle Mohameda. Islám je náboženstvím, přikazující useknutí ruky tomu, kdo poníží muslima. Každý muslim, bojující za svůj majetek, krev a čest, je mučedníkem. Pro muslima neexistuje opravdový život bez džihádu a hlavním cílem je zemřít pro Boha.“

Na to ovšem sluníčkáři nedovedou odpovědět kromě záplavy obvinění z rasismu, a dalších notoricky známých věcí. Ani odpovědět nemohou, jelikož sami vědí a cíleně spolupracují na ničení jimi tolik nenáviděné evropské civilizace položené na křesťanských základech. Islám vyhlásil válku světu už při svém zrodu. Jen řada lidí na to zapomněla a to je také důvod, proč v této válce prohráváme. Vidíme to okolo sebe už i u nás. Muslimové chtějí neustále nějaká zvláštní práva. Proč je nechtějí třeba budhisté, nebo polyteisté? Muslimské studentky chtějí, aby je učila jen žena, muslimové chtějí aby na školách byly oddělené umývárny pro muslimy, šatny pro muslimy, jelikož jen přítomnost nemuslima je ponižující a urážející. Něco mi to připomíná. Nechovali se takto nacisté k židům a dalším „podřadným“ lidem? Ostatně krásně to řekl SS Untersturmfürher Amon Goethe ve filmu Schindlerův seznam.

„Vy židé nejste lidé v pravém slova smyslu.“

Ne nadarmo muslimové obdivují Adolfa Hitlera a jeho řád světa. Ne nadarmo se s ním spojovali a bojovali pod jeho vlajkou. Ne nadarmo nejvyšší jeruzalemský muftí Mohamed Amín al-Husajní obdržel hodnost SS Grupenfürhera za své služby nacistickému světovému řádu. Ne nadarmo jeho myšlenky nenávisti jsou základem pro terorismus a celkový přístup muslimských duchovních k západnímu, tedy i našemu světu. A tito duchovní masírují mozky těch ostatních muslimů, kteří by normálně možná ani nic zlého neudělali.

Má tedy demokracie šanci v boji s totalitou? Nemá. Totalita je schopna a ochotna sáhnout i k té největší špinavosti a užít jakýchkoliv praktik, aby zvítězila. To demokracie nemůže. Demokracie může zvítězit v boji s totalitou jedině tehdy, když sama začne používat totalitní nástroje a to by jí zlomilo vaz, jelikož by se sama změnila na toho, proti komu bojuje. Navíc, ovce nenávidí psa, který ji chrání proti vlku, protože se podobá tomu vlku a ne jí. A tak se stavíme vůči vojákům. Jsou to přeci vrazi, ne? Alespoň dle mínění „sluníček“, která vždy vítala nepřítele s květinami v rukách.

 

Siegfried Neumaier

 

Autor: Miroslav Neumaier | pátek 20.2.2015 9:28 | karma článku: 21,69 | přečteno: 610x
  • Další články autora

Miroslav Neumaier

Facka presidentovi, aneb konec demokracie v Čechách

To, že v České Republice není demokracie, to všichni vědí již dávno. Ostatně to naznačil i svého času tehdejší ministr financí Kalousek, když řekl otevřeně do médií: „Kdo nesouhlasí s naší politikou je extrémista a jako s takovým

26.11.2015 v 11:48 | Karma: 33,62 | Přečteno: 1106x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Neumaier

Krajský policejní ředitel a hejtman Ústeckého kraje vyznamenávali policisty

Teplice – Čtvrteční odpoledne v rokokové sále teplického zámku patřilo policistům Ústeckého kraje. Tohoto dne byli ohodnocení ti nejlepší z nich, kteří se drželi nejen motta Pomáhat a chránit, ale leckdy šli i nad rámec svých povinností a prokázali nejen osobní statečnost, ale i to že jsou skutečně ženami a muži na svém místě.

4.4.2015 v 11:06 | Karma: 7,42 | Přečteno: 927x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Neumaier

Co je okupace

Fascinuje mne ta hysterie okolo průjezdu kolony vojáků USA naším územím. Republikou projížděly už větší vojenská uskupení spojeneckých armád a nikomu to nevadilo.

2.4.2015 v 9:22 | Karma: 13,21 | Přečteno: 534x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Neumaier

Jsme ochotni pro vás zemřít

Praha Ruzyně – Včerejší den byl slavnostní pro tisíce lidí z celé naší vlasti. Ve vojenských kasárnách na Ruzyni se konal den otevřených dveří kde lidé ze všech koutů naší země mohli navštívit zde ubytované americké vojáky a prohlédnout si jejich vybavení, techniku, nebo prostě jen si popovídat. A také toho náležitě využili. Američtí vojáci byli velmi srdeční a přátelští.

1.4.2015 v 11:58 | Karma: 26,00 | Přečteno: 1477x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Neumaier

Odpůrci Islamizace rokovali v Ústí nad Labem

„Toto nebezpečí si uvědomují lidé ve Švédsku, Francii, Nizozemsku, kde je tenhle problém už ale tak rozrostlý, že už možná nejde zastavit. Tady si to lidé ještě tak neuvědomují, jelikož tu ty problémy zatím nemáme. Nebojuji proti Arabům, proti obyčejným lidem, ale proti islamistům.“

22.3.2015 v 11:27 | Karma: 33,90 | Přečteno: 1535x | Diskuse| Ústí nad Labem
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Podmínky míru musí určit Ukrajina, říká ministryně obrany Černochová

29. dubna 2024

Premium Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) o sbírce na munici pro Ukrajinu, komunikaci náčelníka...

Vědmy jdou do akce. Mladé dronařky tvrdě cvičí a chystají se na Rusy

29. dubna 2024

Premium Ukrajina (od zpravodajů iDNES.cz) Válka na Ukrajině je v nemalé míře válkou dronů a technologií. Ukrajina, ale i Rusko je vyvíjejí,...

Americkou Oklahomu a okolní státy zasáhla série tornád. Úřady hlásí čtyři mrtvé

28. dubna 2024  22:16

Nejméně čtyři mrtvé si vyžádala série tornád, která od sobotního večera zasáhla Oklahomu. Podle...

Nikdy nekončící hrozba. Finsko si zvyká na nový vztah s Ruskem

28. dubna 2024  20:49

Ozbrojení finští pohraničníci na běžkách střeží východní část země, nejnovější a nejdelší hranici...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1033x
Miroslav Siegfried Neumaier, fotoreportér a publicista, nezávislý novinář. Dřive se věnoval psaní povídek, ze kterého přešel k psaní novinových článků. Věnuje se reportážní fotografii a regionálnímu zpravodajství. Je autorem fotografické publikace Svět očima Siegfrieda Neumaiera, Kašny a fontány lázeňského města Teplice několika výstav fotografií.Je též držitelem ceny Křesadlo 2012 za přednášení na Severočeské hvězdárně a planetáriu, žurnalistiku a ekologické aktivity. Je členem Mezinárodní organizace novinářů

Seznam rubrik