Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Facka presidentovi, aneb konec demokracie v Čechách

To, že v České Republice není demokracie, to všichni vědí již dávno. Ostatně to naznačil i svého času tehdejší ministr financí Kalousek, když řekl otevřeně do médií: „Kdo nesouhlasí s naší politikou je extrémista a jako s takovým

s ním bude nakládáno."

Polistopadové vlády složené z lidí, kteří více či méně mají komunistickou minulost (nepleťme si je s lidmi, kteří myšlence komunismu skutečně věřili, ale hledejme je v řadách prospěchářů, kteří členství ve KSČ využívali k vlastnímu obohacení), tady budovaly cosi co se na první pohled zdálo že by demokracii mohlo připomínat, ovšem StBácké metody nezůstaly zapomenuté. Samozřejmě, kdekoliv v zahraničí řeknou, že ČR je bezpečnou zemí, tudíž není důvod odsud utíkat. Političtí oponenti se zde nezavírají do vězení, lidé s jiným názorem se nestřílejí na ulicích. Samozřejmě. V ČTR (České Totalitní Republice) se to dělá jinak. V devadesátých letech za volbu jedné nepopulární strany, či politika byli lidé pod různými záminkami propouštěni z práce. V pozdějších letech, kdy se novodobá moc již konsolidovala byl na názorové oponenty generován dluh a docházelo k jejich likvidaci pomocí nově vytvořených soukromých podnikatelů v justici. Ačkoliv bylo vše ve „státní“ režii, „stát“ vlastně za nic nemohl. To soukromníci. My ne.

Nyní se ale situace již změnila. Vládnoucí garnitura již odhodila poslední zbytky masek demokracie a rozjela totalitářskou mašinérii naplno. Pamětníci (jsou-li ještě nějací) si jistě vzpomenou na dobu, kdy Německo po mnichovském diktátu obsadilo naše pohraničí. Ve zbyteku státu se začala rozjíždět nacifikace, došlo zde k zatýkání oponentů a objevily se protižidovské zařízení a vyhlášky. Demokracie dostala od totality direkt a šla k zemi. Ono to vlastně ani jinak dopadnou nemohlo, jelikož Adolf Hitler již měl velký vliv na politiku okleštěné Československé republiky a byla to jen příprava na zábor zbytku státu. Stíhání doc.Martina Konvičky za „šíření nenávisti“ (je zajímavé, jak orgány činné v trestním řízení opomíjejí konat ve chvíli kdy nenávist veřejně šíří muslimská komunita, nebo nějaká jiná menšina), tvrdý zákrok policie proti demonstrantům před úřadem vlády je výstraha všem, kdo se chtějí stavět na odpor současné bolševicko fašistické vládnoucí klice, která si již nebere servítky. Ostatně nebezpečná a skutečná opozice zde byla vždy kriminalizována a dehonestována, místo aby byla „utlučena“ argumenty. Ale kde žádné nejsou, tam nastupuje křik, nadávky, obušky a slzný plyn.

Stíhání Martina Konvičky za projevené názory je nejen ukázka jak daleko je ochotna vládnoucí klika zajít, ale je to také políček do tváře nenáviděné hlavy státu. Vláda vede s presidentem nesmiřitelnou válku a neštítí se vůči němu ničeho. Také se ovšem neštítí ničeho vůči svému národu, jelikož ten si presidenta zvolil, bez ohledu na doporučeného kandidáta vládnoucí ČSSD. Ale nebojte se lidé. ČTR bude nadále bezpečnou zemí, kde vás nikdo nezastřelí ( snad kromě tedy nějakého netrpělivého islamisty) ani vás nikdo nezavře do vězení. Ovšem chce to jednu malou drobnost. Držet hubu a krok.

Autor: Miroslav Neumaier | čtvrtek 26.11.2015 11:48 | karma článku: 33,62 | přečteno: 1106x
  • Další články autora

Miroslav Neumaier

Krajský policejní ředitel a hejtman Ústeckého kraje vyznamenávali policisty

Teplice – Čtvrteční odpoledne v rokokové sále teplického zámku patřilo policistům Ústeckého kraje. Tohoto dne byli ohodnocení ti nejlepší z nich, kteří se drželi nejen motta Pomáhat a chránit, ale leckdy šli i nad rámec svých povinností a prokázali nejen osobní statečnost, ale i to že jsou skutečně ženami a muži na svém místě.

4.4.2015 v 11:06 | Karma: 7,42 | Přečteno: 927x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Neumaier

Co je okupace

Fascinuje mne ta hysterie okolo průjezdu kolony vojáků USA naším územím. Republikou projížděly už větší vojenská uskupení spojeneckých armád a nikomu to nevadilo.

2.4.2015 v 9:22 | Karma: 13,21 | Přečteno: 534x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Neumaier

Jsme ochotni pro vás zemřít

Praha Ruzyně – Včerejší den byl slavnostní pro tisíce lidí z celé naší vlasti. Ve vojenských kasárnách na Ruzyni se konal den otevřených dveří kde lidé ze všech koutů naší země mohli navštívit zde ubytované americké vojáky a prohlédnout si jejich vybavení, techniku, nebo prostě jen si popovídat. A také toho náležitě využili. Američtí vojáci byli velmi srdeční a přátelští.

1.4.2015 v 11:58 | Karma: 26,00 | Přečteno: 1477x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Neumaier

Odpůrci Islamizace rokovali v Ústí nad Labem

„Toto nebezpečí si uvědomují lidé ve Švédsku, Francii, Nizozemsku, kde je tenhle problém už ale tak rozrostlý, že už možná nejde zastavit. Tady si to lidé ještě tak neuvědomují, jelikož tu ty problémy zatím nemáme. Nebojuji proti Arabům, proti obyčejným lidem, ale proti islamistům.“

22.3.2015 v 11:27 | Karma: 33,90 | Přečteno: 1535x | Diskuse| Ústí nad Labem

Miroslav Neumaier

Příroda zahájila jaro neobvyklou nebeskou podívanou

Hora Milešovka (Milešov) – Odbylo půl desáté a sedm minut dopoledne a na obloze se počal uskutečňovat velmi zajímavý astronomický jev. Měsíční kotouč, který je v současné době v novu, se začal nasouvat na ten sluneční. Na jarní rovnodennost tedy mohli obyvatelé severní polokoule pozorovat zatmění Slunce.

20.3.2015 v 19:42 | Karma: 6,57 | Přečteno: 275x | Diskuse| Věda
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Podmínky míru musí určit Ukrajina, říká ministryně obrany Černochová

29. dubna 2024

Premium Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) o sbírce na munici pro Ukrajinu, komunikaci náčelníka...

Vědmy jdou do akce. Mladé dronařky tvrdě cvičí a chystají se na Rusy

29. dubna 2024

Premium Ukrajina (od zpravodajů iDNES.cz) Válka na Ukrajině je v nemalé míře válkou dronů a technologií. Ukrajina, ale i Rusko je vyvíjejí,...

Americkou Oklahomu a okolní státy zasáhla série tornád. Úřady hlásí čtyři mrtvé

28. dubna 2024  22:16

Nejméně čtyři mrtvé si vyžádala série tornád, která od sobotního večera zasáhla Oklahomu. Podle...

Nikdy nekončící hrozba. Finsko si zvyká na nový vztah s Ruskem

28. dubna 2024  20:49

Ozbrojení finští pohraničníci na běžkách střeží východní část země, nejnovější a nejdelší hranici...

  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1033x
Miroslav Siegfried Neumaier, fotoreportér a publicista, nezávislý novinář. Dřive se věnoval psaní povídek, ze kterého přešel k psaní novinových článků. Věnuje se reportážní fotografii a regionálnímu zpravodajství. Je autorem fotografické publikace Svět očima Siegfrieda Neumaiera, Kašny a fontány lázeňského města Teplice několika výstav fotografií.Je též držitelem ceny Křesadlo 2012 za přednášení na Severočeské hvězdárně a planetáriu, žurnalistiku a ekologické aktivity. Je členem Mezinárodní organizace novinářů

Seznam rubrik