Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opravdu to jsou záležitosti, které tíží město Teplice? Já jsem z celého hovoru nabyla dojmu, že se především mluví o tom, co tíží pana Jarolíma. Jako kdyby zapomněl, že mu město nepatří. Požaduje víc peněz, protože by chtěl roztáčet do zisku, chtěl by stavět cyklostezky, zimní stadiony a koupaliště, to nevypadá jako investice, které přinesou nějaký zisk. Opravovat chodníky nebo silnice se mu nechce, nechat uklidit městské parky, když "nám" to tam hosté zválí nebo polámou, se mu také nechce, ale zase by rád rozdal nějaké peníze podnikatelům.

Pokud vím, tak společnost, která podniká v ČR, také v ČR platí daně z tohoto zisku, takže peníze rozhodně neodcházejí jinam.

0 0
možnosti
MR

to je dobre delat rozbor jeste nez zacnou proudit turiste, co prinesou ci co znici, udelat bilanci a je to. Poucna zprava pro MC a PC slunickare.

1 0
možnosti
KV

Zda se, ze Kubera jako byvaly komunista realizoval jako napraveny bolsevik ODS v Teplicich vsechny neoliberalni poucky.

0 0
možnosti
PR

No neuspesny veckar =-Ochce radit

1 3
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1033x
Miroslav Siegfried Neumaier, fotoreportér a publicista, nezávislý novinář. Dřive se věnoval psaní povídek, ze kterého přešel k psaní novinových článků. Věnuje se reportážní fotografii a regionálnímu zpravodajství. Je autorem fotografické publikace Svět očima Siegfrieda Neumaiera, Kašny a fontány lázeňského města Teplice několika výstav fotografií.Je též držitelem ceny Křesadlo 2012 za přednášení na Severočeské hvězdárně a planetáriu, žurnalistiku a ekologické aktivity. Je členem Mezinárodní organizace novinářů

Seznam rubrik