Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak jsem se podival, kdo to ten pan Konvicka je.  No a po te, co jsem si ho vyguglil, tak tenhle rozhovor ma pro me asi tak stejnou vahu, jako rozhovor na stejne tema s prezidentem Zemanem - znamym to opovrhovacem.

Skoda, protoze stale cekam na nekoho fundovaneho, kdo by mi skutecne, verohodne a bez emoci vysvetlil, ze islam je v podstate militantni nabozenstvi a to, co se deje ted, nema nic spolecneho se zneuzivanim nabozenstvi k mocenskym choutkam, ale je to skutecne islam ve sve normalni podobe.

Myslim, ze se nedockam. Bohuzel.

Jen podotknu - ve jmenu krestanstvi se mucilo, upalovalo, napadaly se nekrestanske zeme... je proto krestanstvi ve sve podstate militantni? Neni to nahodou vice o fanatismu, nez o vire v toho ci onoho boha? S fanatiky je treba zatocit - ale proc bychom meli nenavidet cely islamsky svet?

0 1
možnosti

Zkuste např. knihu Islámská výzva od pana Medka. Tam Islám neodsuzuje, ale přesně popisuje. On Islám celkem uznává, ale jasně tam píše, že islámské myšlení není slučitelné s naším, Islám není kompatibilní s naším demokratickým zřízením. A to se dočtete i na webech muslimů 

Není třeba muslimy nenávidět, stačí je do Evropy nepouštět se usazovat. Můžeme být sousedé, to je maximum.

1 0
možnosti

Tak když islám odsoudí mudrc a entomolog konvička, tak to muší bejt pravda

1 0
možnosti
Foto

"Islám připouští dvojznačné chování k lidem" (z článku). Naše zákony, [>-] Ústava, LZPS a další závazné (mezinárodní, EU a OSN) smlouvy dvojznačné chování nepřipouští. PROČ nedokážeme jednoznačně říct: Zde platí náš řád, naše zákony!? 

Je to správné, mírové přitom rázné řešení. Neurazíme tak islám a zůstaneme svoji. Věrni svým tradicím. Oni mají své a my své. Vzájemné poznávání tradic lze uskutečnit návštěvami, sdílením kulturních děl, výměnou zkušeností, NE okupací území a děly.

Kdo prosazuje opak se chová protiústavně.

Muslimům žijícím zde, navštěvující naši zemi, pak sdělit totéž: Naše země, naše zákony.

Snad na to není ani nutné zakládat neziskovku nebo nadaci, na to jsou státní instituce a státní zaměstnanci.

1 0
možnosti

Naprosto souhlasím s Doc. Konvičkou a za sebe můžu prohlásit,že se nebojím a když bude potřeba, klidně budu kousat i opakovaně.

0 0
možnosti

Co odpověď, to pádný argument, žádné mlžení. Všechno přesně řečeno.

3 0
možnosti

J44a86r95a 67R85a72n96k

16. 10. 2014 4:12

Mne stacilo par clanku s zbloudilym konvertitem k islamu, u ktereho Jarinka Cerna a pan Chrastek bojovali za islam.....islam je pro ne lepsi varianta, nez cokoliv jineho8-o

http://pavlicekmartin.blog.idnes.cz/c/429315/Amerika-s-vyrabenim-teroristu-nepolevuje.html

0 0
možnosti

Vraždění a jiné šílenosti islamistů ve mě nevyvolávají strach - ale odpor a opovržení. A pokud bude nutno na obranu naší civilizace[>-] kousnout - KOUSNU!

9 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1033x
Miroslav Siegfried Neumaier, fotoreportér a publicista, nezávislý novinář. Dřive se věnoval psaní povídek, ze kterého přešel k psaní novinových článků. Věnuje se reportážní fotografii a regionálnímu zpravodajství. Je autorem fotografické publikace Svět očima Siegfrieda Neumaiera, Kašny a fontány lázeňského města Teplice několika výstav fotografií.Je též držitelem ceny Křesadlo 2012 za přednášení na Severočeské hvězdárně a planetáriu, žurnalistiku a ekologické aktivity. Je členem Mezinárodní organizace novinářů

Seznam rubrik