Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P88e79t85e67r 79S59m11r43e11k

23. 2. 2015 11:21

Rím sa v čase ohrozenia demokracie dobrovoľne vzdal.

0 0
možnosti

Popis,ale žádné řešení,pouze svalování viny na jakesi sluníčka:-)

0 2
možnosti

Já jsem novinář, tudíž člověk, který informuje o problému, nikoliv ten, kdo ho řeší. A že to řada mých kolegů dělá? To je jejich problém, ale není to úkolem novináře. Problém mají řešit lidé kompetentní a k tomu je musí někdo donutit. Třeba občané. jenže naši občané jsou zvyklí ohýbat hřbety a nechat se koupit za pozlátko. Dokázali to už dvakrát. Jednou za protektorátu, kdy hrstka lidí bojovala a obětovávala své životy za svobodu a většina národa běhala na gestapo. Víte o tom, že v květnu 1945 ještě na na stole říšského protektora leželo 100 000 žádostí o německé občanství? A kolik lidí udávalo své sousedy na StB? Kolik lidí donášelo? A kolik zase bojovalo za skutečnou svobodu? V poměru k počtu obyvatelstva. A kolik lidí bude klidně mlátit pět krát denně hlavou o zem, jen proto, že bude třeba levnější benzín, nebo že budou moci doma beztrestně zmlátit manželku? Mám obavy že hodně.

0 0
možnosti
Foto

Dá se souhlasit.

2 0
možnosti

R^ Již jsem dříve napsal, že demokracie musí při snaze zastavit rozpínání islámu, slevit ze svých zásad a přitvrdit; třeba řízeně, na čas, přenecháním žezla silnému veliteli nebo uskupení.

2 0
možnosti

No, potíž téhle argumentace je, že prostě nesedí -- i kdybychom uznali, že džihád reprezentuje celý islám a jeho duši, tak to stejně není tak, že by byl aktivní po celou dobu existence islámu jako světového náboženství. Při pohledu do historie nalezneme celá dlouhá století, kdy byl džihád naprosto mrtvá a bezvýznamná větev islámu.

Oživovat se začal před několika desítkami let.

Nechci říct, že islamisté nejsou problém, ale hysterie taky není řešení...

0 1
možnosti

J33o72s84e65f 24P68o35t68r

20. 2. 2015 10:08

Pane Neumaier,

nezbývá, než s vámi bezezbytku souhlasit, bohužel až na jednu věc. A to jak si odpovídáte na otázku proč v této válce prohráváme. Sice jste se trochu zmínil o křesťanském základu Evropy, který povoluje pod náporem Islámu, ale nechápete, že vlastní rozhodující boj se vede uvnitř Evropy . Je to boj proti křesťanským ideám na základě bojového, militantního ateismu, vědecky falešně podloženého, který ničí lidskou přirozenost.

Jako vnější společnost vypadáme jako sluníčková, bezproblémová, úspěšná společnost, ale uvnitř  mezi sebou jsme krutí, bezcitní a to do takové míry, že rezignujeme na život, atomizujeme se, každý chce pouze své ego, svou slast, bez ohledu na své nejbližší. Bezohledně ničíme rodiny, vraždíme své nenarozené děti, oddáváme se perverzním sexuálním praktikám, své staré a nemohoucí zavíráme do ústavů a nakonec jim ani nevystrojíme  pohřeb.

Jsme společnost přesně podle  ateistických ideálů, s náhodným počátkem, trapnou současností a tragickou budoucností, které nestojí za to žít.

4 1
možnosti

Rv Ne všichni, pane Potr, ne všichni. Je hodně těch, kteří nežijí podle Vašich černých hodnocení. Jenže mlčí a to je chyba.

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1033x
Miroslav Siegfried Neumaier, fotoreportér a publicista, nezávislý novinář. Dřive se věnoval psaní povídek, ze kterého přešel k psaní novinových článků. Věnuje se reportážní fotografii a regionálnímu zpravodajství. Je autorem fotografické publikace Svět očima Siegfrieda Neumaiera, Kašny a fontány lázeňského města Teplice několika výstav fotografií.Je též držitelem ceny Křesadlo 2012 za přednášení na Severočeské hvězdárně a planetáriu, žurnalistiku a ekologické aktivity. Je členem Mezinárodní organizace novinářů

Seznam rubrik